Selecteer uw taal:
 
 
JANSEN THOLEN BV

Missie

Missie

Jansen Tholen B.V. wil een bijdrage leveren aan duurzame en rendabele productieprocessen. Jansen Tholen levert turnkey oplossingen voor machines, productielijnen en industriële installaties, zowel nieuwbouw als modificatie. De expertise ligt hierbij op het gebied van engineering, maintenance en fabricage. Jansen Tholen vindt het belangrijk om de voornaamste disciplines zelf in huis te hebben en door nauwe samenwerking met de klant maatwerk te leveren die voorziet in specifieke wensen.

Visie

De industriële sector voorzien van een efficiënt en effectief ingericht productieproces .

Turnkey

Jansen Tholen B.V. vindt dat goede samenwerking met u als klant bij elk project centraal moet staan. Samen wordt gekeken welke wensen en eisen er aan het project zitten en hoe onze kundige medewerkers hier invulling aan kunnen geven. Dankzij onze jarenlange ervaring biedt een turnkey project vele voordelen. Zo hebben wij alle belangrijke disciplines in huis en kan het project snel ‘sleutelklaar’ worden opgeleverd, wat aanzienlijk scheelt in tijd en kosten!

Mede dankzij het partnerschap met Multi-tech Tholen B.V. en het Plasticentrum kunnen wij u net iets extra’s bieden en kan het project nog beter opgeleverd worden. Zo bieden wij in samenwerking met Multi-tech Tholen B.V. een compleet pakket van diensten op het gebied van transport en opslag van machines en onderdelen.