Selecteer uw taal:
 
 
JANSEN THOLEN BV

Werken bij

Op zoek naar een baan in de metaalindustrie? Jansen Tholen heeft diverse vacatures open. Zie hieronder of er een bij jou past!

Bankwerker/monteur


Status: Open

Als bankwerker/monteur hou jij je bezig met het maken van licht constructiewerk en onderdelen. Dit doe je zelfstandig d.m.v. vanaf de tekeningen die de engineers maken. Daarnaast wordt je ook in teamverband ingezet om samen met andere collega’s machines te maken. Daarnaast kan het voorkomen dat je op locatie bij de klant bezig bent met het oplossen van storingen of uitvoeren van onderhoud aan machines. Interesse? Zie de volledige vacature voor meer informatie!


Onderhoudsmonteur

Status: Open

Als onderhoudsmonteur ben je bij de klant op locatie bezig. Hier voer je onderhoud uit aan productielijnen en machines of ben je bezig met het oplossen van storingen. Daarnaast voer je ook de installatie en modificatie van nieuwe machines of productielijnen uit. Interesse? Zie de volledige vacature voor meer informatie!


Elektromonteur

Status: Open

Als elektromonteur hou jij de bezig met het opzetten en aanpassen van elektrotechnische installaties en besturingskasten (van machines en productielijnen). Daarnaast kan je worden ingezet om storingen op te lossen of onderhoud bij de klant uit te voeren op deze installaties. Ook hou jij je bezig met het het zelfstandig bouwen van elektrotechnische installaties en schakelkasten vanaf tekeningen. Interesse? Zie de volledige vacature voor meer informatie!